ROTAN STOELEN

Duurzaam | Handgemaakt | Franse Rotan Meubelen

De rotan stoelen welke vanaf de oprichting in 1920 nog steeds met de hand gemaakt worden in Frankrijk zijn stapelbaar. Kies uw eigen kleurencombinatie uit 27 diverse Rilsan kleuren en 20 weefpatronen. Nergens is het mogelijk om uit zoveel verschillende kleuren en weefpatronen te kiezen en daarmee uw terras een vrolijke, kleurrijke en unieke uitstraling te geven.

Rotan en Rilsan is sterk, licht en behoeft nauwelijks onderhoud waardoor het rotan meubilair geschikt is als horeca meubilair voor binnen én overdekte terrassen. Niet alleen de rotan stoelen maar ook onze lage-en hoge rotan krukken worden steeds vaker binnen toegepast. Het frame van de stoelen wordt gemaakt van rotan, dit groeit als een lange liaan op de vochtige gronden van tropische bossen. Het groeit bijzonder snel en er hoeven geen bossen voor gekapt te worden. Noem het gerust duurzaam hout. De stoelzitting en rugleuning worden geweven met Rilsan, een biologische polyamide.

Op dit moment is de trend kleur én nog eens kleur. De industriële look verdwijnt meer en meer naar de achtergrond en men kiest steeds vaker voor een duurzame terrasstoel met een luxe, chique en unieke uitstraling. Onze rotan stoelen kunnen na jaren intensief gebruik zelfs gerestaureerd worden. Het is handwerk uit Europa, geen kinderarbeid uit lage lonen landen maar vakmanschap uit Frankrijk.

Een horeca terras is het visitekaartje van de zaak maar steeds vaker lopen exterieur en interieur in elkaar over. Wij adviseren u graag om gezamenlijk tot het mooiste resultaat te komen. U alles kunt customizen, zelfs de windsels kunnen een contrasterende kleur krijgen waarmee u nét even het verschil maakt.

Alle rotan stoelen, bistrotafels, rotan krukken en rotan banken worden op bestelling gemaakt en er is geen voorraad.

We vragen een aanbetaling van 50%. HA50 levert aan particulieren, interieurarchitecten en de horeca; bistro, brasserie, café, hotel, restaurant etc.