METALEN (TERRAS)STOELEN

Duurzaam | Handgemaakt | Sterk | Stapelbaar

Deze mythische metalen stoelen, gemaakt van buizen en plaatwerk, zijn ontzettend stevig en vooral vrij goedkoop in aanschaf. Juist om die redenen werden deze stoelen vanaf de jaren 50 enorm populair in de industrie en horeca.

Door het tijdloze design en de goede kwaliteit maakt bijna elk restaurant en terras in Lissabon gebruik van deze metalen stoelen. De stoelen zijn gemaakt van staal of roestvrijstaal waardoor er sprake is van een lange levensduur. Zo lang, dat veel oude Caldas stoelen een nieuwe bestemming krijgen want, vanwege de stoere industriële uitstraling, passen ze ook prima in menig interieur.

De ijzersterke elegante stoelen worden vanaf de oprichting in 1950 nog steeds met de hand gemaakt. Doordat het Portugees terrasmeubilair handgemaakt is kunnen kleine afwijkingen mogelijk zijn. Kies uw eigen kleur uit 39 prachtige Ral kleuren en bij 60 stuks of meer is het zelfs mogelijk een eigen Ral kleur te kiezen. De metalen stoelen zijn sterk, duurzaam, makkelijk stapelbaar en roesten niet, waardoor deze stoelen geschikt zijn als horeca meubilair voor binnen en buiten (RVS uitvoering is weerbestendig). De metalen stoelen worden op bestelling gemaakt en de levertijd is minimaal 6 – 8 weken.

We vragen een aanbetaling van 50% en de minimale afname is 4 stuks in dezelfde kleur  HA50 levert aan particulieren, interieurarchitecten en de horeca; bistro, brasserie, café, hotel, restaurant etc.