METALEN STOELEN

Duurzaam | Stapelbaar | Originele Portugese stoelen

De Originele Portugese terrasstoelen worden nog steeds in dezelfde fabriek in Avanca gemaakt waar Adico meer dan 100 jaar geleden ooit begon en maakt ondertussen deel uit van het Portugese erfgoed.

Het iconische comfortabele metalen terrasmeubilair zorgt voor een geweldige sfeer op elk horeca of privé terras. De stoel Model 5008, een ontwerp uit 1930 is tijdloos, sterk, betaalbaar, stapelbaar én comfortabel. U vindt deze stoelen op terrassen van chique hotels maar ook trendy cafés en restaurants hebben ze staan. De stoelen zijn verkrijgbaar in staal maar ook aluminium behoort tot de mogelijkheden. U kunt kiezen uit 33 verschillende kleuren deze worden met epoxyverf aangebracht op de stoelen. Er zijn diverse mogelijkheden namelijk matt of textuur. Met kleur kunt u een krachtig statement maken van uw terras. Vergeet niet het kleurenpalet van Interior designer Beatriz Tadeia voor de Terra Collectie te bekijken.

De zitting van de stoel kan ook in verschillende uitvoeringen worden gemaakt. Voor een meer robuuste uitstraling is een zitting van Izombé latten een goede keuze maar ook Okoumé multiplex behoort tot de mogelijkheden naast uiteraard de standaarduitvoering in staal of aluminium. De houtsoorten worden behandeld met bootvernis waardoor de stoel uitstekend buiten kan staan. Zoals aangegeven is dit slechts een digitaal voorbeeld en kunnen verschillende beeldschermen een ander resultaat opleveren. De werkelijke kleur van het product ( lak/hout) kan ook verschillen van het digitale voorbeeld. Om de juiste keuze te maken wordt een sample aanbevolen.

Bij natuurlijke producten kan altijd een afwijking in houtkleur en/of tekening mogelijk zijn en is er geen sprake van een kwaliteitsprobleem of technisch probleem.

De stoelen worden deels machinaal gemaakt maar toch is er ook nog steeds veel handwerk te vinden in de fabriek. Er is geen voorraad vanwege de vele mogelijkheden en kleurkeuze. Ondanks het deels ambachtelijke proces is de levertijd gemiddeld 6 weken vanaf de datum van bestelling. Ondertussen veroveren ze met deze klassieker de wereld want er wordt aan 16 landen geleverd en niet alleen binnen Europa.

U bent van harte welkom in onze showroom in Harlingen om de collectie te bekijken en te proberen. Indien u advies nodig heeft voor uw horeca terras dan is het ook mogelijk een afspraak te maken en komen we bij u langs met enkele modellen én met de kleurstalen.