Metalen stoel model 5008 met houten latten

€ 224,- excl.btw (transport op aanvraag)

De Traditionele Portugese stoel heeft een stalen frame en kan ook in aluminium worden geleverd (aluminium prijs op aanvraag) De stoel is uitgevoerd met een houten zitting van Izombé latten. Het stalen of aluminium frame wordt behandeld met Epoxyverf en u kunt kiezen uit 33 kleuren in mat of textuur. Ook is het mogelijk een eigen RAL kleur te kiezen tegen meerprijs van €150,- bij minimale afname 100 stoelen. Sinds kort zijn er ook kussens voor Model 5008 te bestellen. De stof is waterdicht en UV bestendig maar ook slijtvast en schimmelbestendig.

De garantie op de geleverde artikelen bedraagt 1 jaar vanaf de datum van ontvangst. De garantie geldt voor fabricagefouten, met uitzondering van afwijkingen die het gevolg zijn van vandalisme, natuurlijke slijtage of misbruik van het materiaal.

Het is mogelijk om de stoelen in het echt te zien in onze showroom in Harlingen en we hebben ook een aantal waaiers d.w.z. kleine geverfde stalen plaatjes met de kleuren erop gespoten. Indien u een Adico stoelt wilt zien in een specifieke kleur stuur dan een mail naar info@ha50.nl en dan maken we voor u een simulatie.

Materiaal: Staal of Aluminium
Gewicht: 6,5 kg of 3,1 kg
Epoxy verf in RAL kleur
Rugleuning: Staal of Aluminium
Zitting: Izombé houten latten
Afmetingen:

afmetingen-metalen-stoelen-portugees

De stoelen zijn stapelbaar tot 8 stoelen en geschikt voor buiten én binnen.