De Brasserie is tijdloos! We merken dat aan de aanvragen die we met name vorig jaar kregen uit Nederland en België voor klassieke terrastafels met een gouden rand

De eerste Brasseries onstonden in Parijs rond 1850 en een aantal daarvan bestaan nog steeds. Denk aan Brasserie Lipp, Bofinger, Gallopin, Les Deux Magots en Café Flore. Onveranderd zijn de interieurs met grote spiegels, Art-Deco lampen en obers in het zwart met een smetteloos witte sloof voor.

Buiten op de terrassen staan de met veel liefde en vakmanschap gemaakte rotan terrasstoelen Volgend jaar bestaat de fabriek waar we mee samenwerken 100 jaar! Er zal dan een speciale jubileumstoel gepresenteerd worden en uiteraard zullen we daar in het volgende blog bericht aandacht aan schenken. De rotanstoelen en terrastafels is een behoorlijke investering maar de horecaondernemers die kiezen voor onze producten, kiezen ook voor duurzaamheid en kwaliteit. De tafels met een messing of roestvrijstalen rand, worden in het gebruik eigenlijk alleen maar mooier. Het messing wordt dof, er komen deukjes in maar die zorgen voor een vleugje patin en extra charme. De stoelen zijn van hoge kwaliteit en kunnen zelfs na jaren intensief gebruik, gerestaureerd worden. Het rotan wordt dan opnieuw gelakt en de zitting daar, waar het kapot is weer gemaakt.